Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gagnefs Snöskoterklubb

Följ

Gagnefs Snöskoterklubb

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Gagnefs Snöskoterklubb
Välj grupp

Kontaktinformation

Namn Gagnefs Snöskoterklubb
Adress Mullgropsvägen 4
Postadress 78561 Djurås
Telefon 0703152498
E-post niclasgrundteknik@live.se
Orgnr 882601-4022
Swish 1233573201
Kontonr 584-4956

Om Gagnefs Snöskoterklubb

Klubben startades 1981. Det var efter att Bo Eriksson och några andra skoterintresserade hade gjort slag i saken och startat en interimstyrelse i början på året. Medlemsantalet de första åren var inte så högt. Men efter några år så var det riktigt bra fart på klubben. Aktiviteter på den tiden var bl.a att anordna resor till fjälls. Det bar iväg till både Idre, Fulufjället och Grövelsjön med gott om deltagare.
Redan i början på 80-talet så utsågs s.k byombud som hade ansvar för vissa delar av ledsystemet och byombud har vi än idag kvar i klubben och dom är vi mycket nöjda med. Dom gör ett mycket gott jobb på våra leder som idag har en längd av ca: 18-20 mil så det finns en hel del att göra. Medlemsantalet idag är ca 200 st .
Klubbens ”vagnpark” består idag av fyra nästan nya skotrar och ett antal sladdar. Vi har väl funderat på någon mer sladd men annars är vi nöjda.
De s.k fjällresorna som anordnades till i slutet av 80-talet upphörde under några år men vid –97 startade vi upp den aktiviteten igen. Oj vilken uppslutning det blev. OK, den första resan drog visserligen ”bara” 17 st entusiaster men sedan ökade deltagarantalet drastiskt så ett år var vi över 70 st och då var det trångt på Gyllenebockens värdshus men trivsamt. Dom senaste åren har vi varit inkvarterade på i Ljusnedal och där trivs vi bra. För det mesta fina leder och god stämning.

Detta var lite om vad vi i Gagnef SSK har gjort och gör.

Egon Nyman, ordförande

Våra byombud
Mockfjärd: Grabb Janne, Leif Karlsson, Mikael Stenberg


Djurås/Sifferbo: Daniel Bustad, Erland Hansson, Erik Nordby


Bäsna: Per Berglund, Fredrik Grönlund


Bodarna: Pär Björk, Anders Hagberg, Anders Lundin


Dala Floda/Björbo: Nils-åke Stenqvist, Jon Hermansson, Jan Eriksson, Niklas Karlsson, Sten Floresjö


Gagnef/Gröntuv: Håkan Berglund, Per Svan, Ralf Bobo Lundin